Live betting

Live betting är en relativt ny del på betting marknaden. Med live betting så kan du fortsätta att placera dina insatser efter starten på matchen i fråga. Du kan alltså placera insatser på resultatet av matchen, vilket lag som kommer att göra nästa mål och många andra saker, samtidigt som du ser på matchen live. Detta gör att det ofta blir väldigt spännande att se på en match eller ett sportevenemang live, när man kan placera sina insatser samtidigt som saker händer på plats.

Vad är skillnaden mellan live betting och vanlig betting

När du sysslar med vanlig betting så finns det oftast färre alternativ än i live betting. Det finns vissa betting-bolag som ger dig mängder av alternativ att placera dina insatser på, men vanligtvis så handlar det endast om vilket lag som vinner matchen, vilket resultat matchen kommer att sluta med och om det kommer att bli fler eller färre mål än ett visst antal. I live betting så kan du dock spela på allt möjligt, som om nästa höbet-1067021_960_720rna kommer att leda till ett mål eller vilken spelare som gör nästa mål i matchen.

En annan sak som kan vara både bra och dåligt, beroende på hur man ser på det, är att live betting har odds som ständigt förändras medans vanlig betting har odds som uppdateras då och då. Detta gör att du i live betting kan tjäna en rejäl summa pengar om du placerar din insats i rätt tid. Slutligen så är det faktum att du endast kan placera dina insatser tills dess att matchen börjar i vanlig betting, en stor skillnad mot live betting.

Detta betyder dock inte att live betting borde ersätta vanlig betting. Det ena är inte bättre än det andra, de är helt enkelt olika. Det allra bästa är att använda sig av båda alternativen, till exempel satsa på vilket lag som kommer att vinna matchen genom vanlig betting, och sedan spela på småsaker under matchens gång via live betting. Genom att kombinera de två så får du garanterat en bättre upplevelse än om du enbart använder dig av den ena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *