Streaming av matcher – vilka bolag erbjuder detta?

För bara ett par år sedan så var det inte alls lika vanligt som det är idag med livestreaming av matcher. Då var man ofta tvungen att använda sig av pay-per-view tjänster på sin TV, där man kunde köpa rättigheterna att se en match eller alla matcher som ett visst lag spelar direkt på sin TV. Idag är det dock vanligare med livestreaming istället för pay-per-view tjänster, trots att de bunipro4urs.tumblr.nflplayoff-49ersygger på samma principer så är det oftast en hel del billigare med livestreaming.

Många betting-bolag erbjuder dig möjligheten att livestreama en match om du satsar mer än en viss summa på den, det handlar oftast om en liten summa som 10 eller 15 kronor, som är otroligt billigt jämfört med pay-per-view som ibland kunde kosta uppåt 100 kronor per match. Vissa betting-bolag kräver inte ens det, de kräver endast att du har placerat ett spel överhuvudtaget de senaste 24 timmarna och att du har pengar på ditt spelkonto.

Livestreaming är bra av ett par olika anledningar, dels för att det ger dig möjligheten att se på den match som du har satsat pengar på, men även för att det gör det mer spännande med live-betting om du kan se på matchen i fråga samtidigt som du spelar.

Vilka bolag erbjuder livestreaming

Det blir allt mer vanligt att betting-bolag erbjuder möjligheten att livestreama matcher direkt på deras webbsida. Här är dock de mest populära betting-bolagen som erbjuder streaming av matcher:

  • WilliamHill
  • Bet365
  • Unibet
  • NordicBet

Det finns som sagt många fler betting-bolag där ute som erbjuder möjligheten att livestreama matcher direkt på deras webbsida, men dessa är några av de mest populära bolagen i Sverige som erbjuder denna tjänst.

Livestreaming i mobilen

Du kan även välja att livestreama matcher direkt i mobilen, du behöver alltså inte ens ha tillgång till en dator för att kunna njuta av livesänd sport. Det kan dock krävas en snabb uppkoppling för att kunna livestreama i HD-kvalitet, så se till att leta upp en WiFi-uppkoppling innan du börjar streama för en så bra upplevelse som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *