Tips för betting

Betting är ingenting som du blir miljonär på över en natt men det kan ge dig en skaplig extrainkomst varje månad. När du sedan har blivit mer erfaren och lär dig mer om de olika sporterna som du spelar på kommer du troligtvis att vinna mer och mer. Om du inte är allt för erfaren med betting kan det vara hjälpsamt med tips för att hjälpa dig med din betting.

Sätt upp en budget

Det kanske låter tråkigt men faktum är att det är nödvändigt att sätta upp en budget för sig själv om man planerar att syssla med betting. En budget hjälper dig bland annat att hålla koll på om du går plus eller minus på spelkontot och hindrar digdownload förhoppningsvis även från att satsa allt för stora summor på enskilda matcher.

En bra idé kan vara att till ex
empel sätta in 1 000 kronor på sitt spelkonto och därefter satsa 10 kronor på osäkra matcher och upp till 50 kronor på säkra matcher. Om du sedan lyckas nå 2 000 kronor på spelkontot kan du öka till 20 kronor på osäkra matcher och 100 kronor på säkra matcher. Detta är dock bara ett exempel så prova gärna olika saker för att hitta den budget som passar dig allra bäst.

Gör lite research om matchen i fråga innan du satsar mycket

Det kanske låter som en självklarhet men det finns ett stort antal personer som tycker om att spela för spelandets skull, och det är inget fel med det. Att till exempel satsa 100 kronor på vinnaren av en hockeymatch utan att ha någon koll alls på vilka lag som möter varandra eller hur de ligger till i deras liga är däremot inte allt för smart.

Det är alltså värt det att göra research innan man placerar sin insats. Om du vill vara extra noggrann kan det vara bra att kolla upp om det finns några skador i laget eller om någon spelare är avstängd för att få ett övertag när du placerar dina insatser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *